Willemsoord – De start van voetbalseizoen 2019 – 2020 komt er al weer aan en ook de Keeper Academy gaat wederom van start. Veel jeugdkeepers krijgen bij hun club niet de training die ze nodig zijn. De Keeper Academy springt hierop in met een nieuwe aanpak.

 

Alle keepers en keepsters tussen de 8 en 17 jaar die keeperstraining wil hebben kunnen lid worden van de Keeper Academy. Een lidmaatschap houdt in dat je wekelijks traint om jezelf te verbeteren op verschillende vlakken van het keepersvak. Wie kiest voor de Keeper Academy, kiest voor een jaar lang aan jezelf werken onder begeleiding van gediplomeerde trainers.

Een lidmaatschap is voor een seizoen. Na het seizoen kun je uiteraard lid blijven, maar dat hoeft niet. Na het seizoen kun je dus zelf bepalen wat je doet. Tussentijds opzeggen is daarentegen niet mogelijk, mits er een goede reden voor is.

Trainingen van de Keeper Academy vinden wekelijks plaats met uitzondering van de vakantieperioden en een winterstop. De vakanties worden aangehouden van Regio Noord.

De vakanties waarin er niet getraind word zijn:

  • Herfstvakantie (19 oktober t/m 27 oktober 2019)
  • Kerstvakantie (21 december 2019 t/m 5 januari 2020)
  • Voorjaarsvakantie (15 februari t/m 23 februari 2020)
  • Meivakantie (25 April t/m 10 Mei 2020)

Door wekelijks met elkaar op het veld te staan kunnen we een betere opbouw in de oefeningen leggen, rekening houdend met de leeftijd en kwaliteit. Op deze manier kunnen we oefenstof aanbieden waarbij de techniek centraal staat bij de jongste jeugd. Oefenstof die we halen uit wedstrijdsituaties bij de oudere jeugd. Oefenstof die uitdagend, vernieuwend en zeker plezierig is. Oefenstof waarbij we het beste naar boven willen halen bij elk individu.

Ook zullen de keepers ‘getoetst’ worden. Iedereen die lid is van de Keeper Academy zal in inlog krijgen van een digitaal platform, waar een ieder zichzelf moet beoordelen. Op deze manier leren we het individu kritisch naar zichzelf te kijken en kunnen we het mentale aspect beoordelen.

Wij vinden dat elke keeper een goede opleiding verdiend. Wij geven iedere keeper die in zichzelf wil investeren, op deze manier de mogelijkheid om dat ook daadwerkelijk te doen. Er zijn diverse manieren lid worden van de Keeper Academy. Wij beschikken over 3  ‘Train like a pro’ pakketten:

Door te klikken op bovenstaande kun je zien wat elk pakket inhoud. Het heeft niet te maken met hoe goed je bent, maar wel met wat je ervoor terug krijgt. Ieder pakket heeft zijn eigen diversiteit.

Wil jij dus trainen als een prof? Wekelijks werken aan jezelf om beter te worden? En dit op een plezierige en ongedwongen manier? Wordt dan lid en schrijf je in!